lördag 23 april 2011

Möte med koordinator

Påskhelgen tillbringas hos svärföräldrarna i Gränna, och det blir en del bröllopsbestyr förstås. 
Vi har haft ett två timmar långt möte med festkoordinator på hotellet för att bland annat gå igenom körschema och få svar på alla våra tusen frågor som dykt upp de senaste månaderna. När vi förra gången besökte hotellet i januari så hade vi ännu inte bestämt oss för festplats, men vi blev nu glatt överraskade och det känns helt fantastiskt rätt. Till och med Kaj uttryckte sin glädje till koordinatorn om att vi känner oss trygga med dem. Tack och lov för det.

Förra gången vi klev upp på terrassen var den täckt med snö, och man kunde väl föreställa sig att det eventuellt skulle bli fint. Kanske. Men nu vet vi att det kommer bli hur fint som helst.

Vår förhoppning är att gästerna ska få tillbringa mycket tid på terrassen. Dels mingla innan brudskålen, dansa och äta en eventuell bröllopstårta. Vi kommer att göra entré nere på bakgården så att alla gäster kan se oss innan vi går upp på terrassen för en brudskål.

Vi känner oss kluvna till det något tajta körschemat och vi funderar över hur vi ska minimera risken att låta det spricka alltför mycket. Det blir en hemläxa tills vi träffar hotellet nästa gång vid midsommar och då ska vi även provsmaka menyn och vin.

/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar