söndag 15 maj 2011

Småländskt tema

I veckan har vi gått igenom planeringen på nytt. Vi fastnade väldigt länge vid menyn och är inte riktigt överens. Vilket på ett sätt är mycket konstigt eftersom vi spikade stora delar av den redan tidigt i februari, och då kändes det helrätt. Utan att avslöja för mycket kan vi ändå berätta att vi har ett småländskt tema med lokala råvaror från bland annat Vättern. 

Vi är heller inte överens vad gäller tårtan. Den ena utav oss vill ha en mindre bröllopstårta + cupcakes medan den andra endast vill ha bröllopstårta. Måste man ens ha tårta?



/Maria

2 kommentarer:

  1. Ni är roliga ni! Jag har det bra tydligen som bara kan komma hem och få ett "Visst, det blir bra" efter funderingar om mat, tårta, kläder m.m. Fast lite avis på er är jag allt, hade ju varit kul om grabben engagerade sig liite mer :)

    Tänk på att cupcakes inte behöver vara "muffins" de kan se ut hur som helst.. :p Men grymt smidigt med dem eftersom det som blir över inte behöver slängas så folk har kladdat och skurit i tårtan!

    SvaraRadera
  2. Mia, gör som du vill! Det är ert bröllop! Allt jag vill är att se er bli man och hustru och kanske få dansa lite, hihi!
    Puss

    SvaraRadera